Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Muhabbet Fedâileri sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Hasan_Sinan

Moderatör

  • "Hasan_Sinan" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Hasan_Sinan"

Mesajlar: 2,136

Konum: Almanya

Meslek: Uzman Pazarlamaci

Hobiler: Okumak Okumak Okumak

  • Özel mesaj gönder

1

18.03.2010, 22:04

Sakarya'da, Atatürk heykeline saldırı

Sakarya'da, Atatürk heykelini boyayarak, baltayla tahrip eden kişi gözaltına alındı. Atatürk heykelinin boyanan kısmı, önce Türk bayrağı ile kapatıldı, daha sonra da yıkandı.

Edinilen bilgiye göre, M.F.T, Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk heykelinin göğüs kısmını kırmızıya boyadı. Baltayla heykelin el kısımını tahrip eden kişi, arkasındaki alana da ''Yeter artık Kudüs Çanakkale'' yazdı.

MOBESE kameralarından fark edilen olay üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, M.F.T'yi gözaltına aldı.

Atatürk heykelinin boyanan kısmı, önce Türk bayrağı ile kapatıldı, daha sonra da yıkandı.

Şehitler Günü töreni dolayısıyla yakın bir yerde bulunan Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve askeri yetkililer, heykelin bulunduğu alana gelerek, incelemelerde bulundu.

Vali Atak, gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin ve savcılığın olaya el koyduğunu, geniş kapsamlı bir açıklamanın daha sonra yapılacağını belirtti.

http://www.haber7.com/haber/20100318/Sak…ine-saldiri.php
Kur’an’a hücum edilecek; î’câzı, onun çelik bir zırhı olacak.Ve şu î’câzın bir nevini şu zamanda

izhârına, haddimin fevkinde olarak, benim gibi bir adam namzet olacak.Ve namzet olduğumu anladım.

Bu konuyu değerlendir